Zadnje Novice

Iz naših vrst tudi mladinske reprezentantke

Hkrati ob pripravah članske reprezentance se je v Ormožu zbrala tudi slovenska mladinska reprezentanca, ki se pripravlja na svetovno prvenstvo, ki bo v začetku julija 2022 v Sloveniji, v Celju in Laškem. Od torka, 1.3.2022 do sobote, 5.3.2022, so bile ma treningih pod vodstvom novega selektorja Sebastijana Oblaka tudi tri naše igralke, Saša Posega, Tinkara Kogovšek in Sara Borišek. Vse tri v domačem društvu igrajo tudi že za člansko ekipo in se vpeljujejo v igro rokometa na najvišjem nivoju.

Reprezentančni teden so s tekmo proti ekipi rokometne akademije Oure iz Danske zaključile kadetinje. V kadetski ekipi sta bili tudi Saša in Tinkara, a je Saša zaradi bolezni to tekmo izpustila.

Vsa vabila naših igralk v člansko, mladinsko in kadetsko reprezentanco Slovenije so dokaz, da se dela dobro, da smo na pravi poti, da raven rokometnega znanja raste, da igralke v svoji igri napredujejo. Naj bo to vzpodbuda tudi za vse igralke, ki že trenirajo v našem društvu, kot tudi za mlajše, ki jih vabimo, da se pridružijo naši sredini.