Dohodnina

Spoštovani člani, ljubitelji in podporniki ŽRD Litija

Dohodninska zakonodaja v Sloveniji vam omogoča, da do 1 odstotek odmerjene dohodnine, posredujete v različne namene, v nasprotnem primeru gre 1 % vaše dohodnine avtomatično v proračun, kjer ga država razporedi po svoje. Med možne prejemnike spada tudi naše društvo – ŽRD Litija, zato vas vabimo, da nas navedete kot prejemnika in s tako preprosto gesto, kot je donacija 1 % vaše dohodnine, boste lahko vidno prispevali za naše delo. Pomembno je, da se višina vaše dohodnine zaradi tega ne spremeni in da tu ne gre za dodaten izdatek, temveč za znesek, ki ga, kot že navedeno, v nasprotnem primeru dobi država.

Kako lahko Ženskemu rokometnemu društvu Litija namenite 1 % vaše dohodnine? Obstajajo 4 poti:

Postopek je zelo enostaven.

1. Najlažja pot je preko TEGA SPLETNEGA OBRAZCA, kjer vpišete svoje podatke, izberete  % (1%) donacije, poiščete Žensko rokometno društvo Litija, DŠ 35667508, se podpišete v okvirček, enako kot npr. poštarju, ko prejmete paket (ni potreben certificiran elektronski podpis), ter oddate zahtevo.  

2. Če ste uporabnik sistema eDavki, lahko to storite z nekaj kliki na računalniku.

3. Lahko natisnete in izpolnite preprosto izjavo (vse kar je potrebno je še vpis vaših podatkov ter višina odstotka (1 %), ki nam ga namenjate) ter jo pošljete na naslov FURS, Finančmi urad Ljubljana, Davčna uliva 1, 1000 Ljubljana. 

4. Lahko natisnete in izpolnite preprosto izjavo (vse kar je potrebno je še vpis vaših podatkov ter višina odstotka (1 %), ki nam ga namenjate) ter nam jo prinesete v klubske prostore ali jo oddate na dan tekme, mi pa vas bomo ob tem nagradili z brezplačno vstopnico za tekmo našega kluba

Vaša odločitev velja do preklica, oziroma nove zahteve.

Že v naprej se vam zahvaljujemo za vaš prispevek in zaupanje.

Razpored tekem

Lestvica