Zadnje Novice

Novo leto, novi izzivi in isti cilji …

Novo leto, novi izzivi in isti cilji, priti med najboljše na lestvici. Litijske rokometašice v polnem teku nadaljujejo drugo polovico tekmovanja 1.A slovenske ženske rokometne lige. Letos so odigrale že tri tekme, ki so se končale z dvema zmagama in enim porazom. Naj izpostavimo tekmo v Izoli, katero so naše punce odigrale izjemno, s super obrambo in napadom ter tako Izolo pustile daleč za sabo za izjemnih 10 golov. Po zmagi nad Izolo in Ptujem in porazom proti Krki so naše rokometašice trenutno na 6. mestu na lestvici.

V nadaljevanju jih čakajo še štiri pomembne tekme za pridobivanje novih točk. Že naslednja tekma jih čaka v petek 27.1.2023 v Celju. Poleg vseh bolezni in poškodb, ki našim rokometašicam še vedno onemogočajo “normalno” treniranje in tekmovanje, se naše punce ne dajo in v danih razmerah trenirajo s polno paro, saj si želijo novih točk.

Da ekipa doseže svoje zastavljene cilje potrebujejo tudi vas, bodite njihov osmi igralec. V nadaljevanju tekmovanja vas vabimo na domače kot tudi na gostujoče tekme, da ekipi z veliko spodbude in glasnim navijanjem pomagate do zastavljenih ciljev. Punce vas potrebujejo!