Zadnje Novice

Skupaj smo močnejši

Za naše delovanje je izjemno pomembno odgovorno, učinkovito in transparentno delo ob dejstvu, da želimo pri vseh naših članih vzpodbuditi pripadnost, ki je več kot potrebna za delovanje društva. Le skupaj smo namreč močnejši in le prave ekipe v slogi najdejo moč. Iz moči pa vemo – izhajajo zmage, … Po drugi strani pa le močni športniki hrabro prenašajo poraze.

Veseli in ponosni smo, da imamo pri tem podporo s strani naših sponzorjev in donatorjev. A ker verjamemo, da imamo vsi v lokalni skupnosti skupno zavedanje, da so gibanje, socializacija, druženje in pripadnost kolektivu še kako pomembni za optimalen razvoj mladih, verjamemo, da lahko z dodatno podporo in pomočjo še več mladih deklet najde zadovoljstvo, interes in predvsem zdrav način zapolnitve prostega časa ter da gradijo in krepijo samozaupanje in samopodobo, kar lahko nudi aktivno ukvarjanje s športom. V letošnji sezoni smo skupaj v partnerstvu s podjetji BTC, Webtim, Neolink, Panteon group, Omahen transport, Telprom, Avtohiša Real, Telprom, Peskokop Kepa, Mesarija Frtica, BS Petrol – Zdravko Nabernik, Pustolovski park Geoss, Isomat, L˝allure, Kavarna in okrepčevalnica pri mostu, Finalist plus, Joma, The right thing solution, Elektro Jani, Nova Ljubljanska banka in drugimi donatorji omogočali mladim dekletom aktivno ukvarjanje z najlepšim in najuspešnejšim kolektivnim športom v Sloveniji – ROKOMETOM. Ob tem seveda ne gre pozabiti na Občino Litija.

Zastavljeni cilji našega kluba zasledujejo smer pri mladih vzpodbujati zdrav način življenja. Zato smo izjemno veseli, da smo del projekta NLB Šport mladim, s katerim delimo isto vizijo: mlade ljudi, izpred TV, računalnikov in telefonov vrniti nazaj v naravo, telovadnice in igrišča. Poleg sponzorske podpore, s katero imamo olajšano delovanje in hkrati nižje stroške treningov, znotraj projekta tudi uspešno sodelujemo. Ob koncu leta 2021 smo skupaj, zaposleni v NLB – poslovalnica Litija in naše igralke, v okviru akcije Starost darilo mladim, z lepimi voščilnicami in dobrimi mislimi polepšali praznike oskrbovancem Doma Tisje in Šmelc. Vse to, ker smo le skupaj močnejši!