Zadnje Novice

Starejše deklice v finalni skupini

Tudi mlajše selekcije so končale z rednim delom letošnjega prvenstva. Starejše deklice so konec aprila že začele s tekmami v finalni skupini za končno uvrstitev od 1. do 6. mesta. V rednem delu so prepričljivo premagale vse ekipe. V končnici pa bodo do konca maja odigrale še tekme proti ŽRK Z´Dežele, RK Krim, DRŠ Alen Mihalj in ŠD Jadram Bluemarine Hrpelje – Kozina. Dobro vzdušje v ekipi in posledično dobro treniranje se kaže tudi na tekmah v finalni skupini. Ekipa je do danes v finalu odigrala 5 tekem, si priigrala 4 zmage in le enkrat morala priznati premoč nasprotnicam.

Mlajše deklice svoje znanje kažejo na turnirjih. Odigrale so tekme proti različnim ekipam in pokazale da dobro trenirajo, kar je cilje te starostne kategorije.

Kar nekaj zaostalih tekem se je nabralo mladinkam. Za dokončanje rednega dela prvenstva morajo odigrati še dve tekmi. Ekipa je sestavljena iz deklet štirih letnikov, katere si v prvi vrsti nabirajo izkušnje za preskok v višjo starostno kategorijo. Dekleta vidno napredujejo iz treninga v trening, iz tekme v tekmo.

Srečno vsem ekipa v zaključku letošnjega prvenstva.